Adresa:
str. Dumbrava, nr. 45
Zalau, Salaj, Romania

Unic distribuitor usi automatizate MANUSA in Romania

Despre noiPermiteţi-ne să vă prezentăm firma noastră: începând activitatea operaţională în anul 1994 , transformându-ne într-o firmă specializată în service, montaje și reparaţii, societatea noastră a cunoscut o creştere dinamica și continuă a volumului și a calităţii activităţii, cu precădere în ultimii ani ca urmare a colaborării cu parteneri de renume.

Obiectivul nostru principal ramâne în continuare extinderea gamei de servicii pentru a servi cât mai bine colaboratorii și clienţii noştri, atât în judeţul Sălaj, cât și în oraşele unde suntem prezenţi.

Astfel, cu aportul angajaţilor noştri specializaţi în montarea, întreţinerea și repararea unei game diversificate de uşi automate pentru garaje, porţi, intrări automatizate, intrări de sedii bancare, uşi de depozite, uşi de service-auto, uşi de spălătorii-auto , sisteme de deschidere cu cartela magnetica a uşilor, sisteme de deschidere a porţilor cu interfon încorporat și în general tot ce ține de sisteme de automatizare .

Firma noastră este reprezentantul pentru România a firmei MANUSA SPANIA.

Și colaborator al unor reprezentanțe de marca cum ar fi: 
BIT TECH SRL, DOOR CONTROL SRL, ROTOSISTEM Italy, OBIECTIVOSIGURETZA Italy, poate asigura montarea, întreţinerea și repararea a uşilor tip MANUSA, DORMA, GEZE, DITEC, G-U, RECORD, FAAC, HORMANN, TORMAX, ROTOSISTEM , KABA GILGEN și alte tipuri.

Ţinând cont întotdeauna de necesitățile particulare ale fiecărui client, dorim să prestam servicii de calitate superioara și să stabilim relaţii bilaterale, de încredere și respect cu toţi partenerii noştri.