Adresa:
str. Dumbrava, nr. 45
Zalau, Salaj, Romania

Unic distribuitor usi automatizate MANUSA in Romania

Creșterea securității aeroporturilor și a altor infrastructuri de transport de călători: coridoare cu sens unicMANUSA are un coridor sofisticat și modern, cunoscut sub numele de Toran, alcătuit din două uși automate în sistem de interblocare care se deschid automat și într-o singur directie pietonala, care închide ușa în cazul în care o schimbare a direcției stabilite este detectat.

Datorită sistemului exclusiv de uși automate patentat de Manusa, care funcționează mai ușor și mai rapid decât ușile swing convenționale și este mai puțin agresiv față de utilizatori, se obține mai multă siguranță, fără a încetini traficul de pasageri și fără a le provoca disconfort .

Mai mult decât atât, soluția acestui coridor pentru persoanele cu mobilitate redusă este de asemenea disponibilă, deoarece este alcătuită din două uși glisante care funcționează în sistem de interblocare, cu senzori de alarmă de securitate care supraveghează suprafața existentă între ambele uși (intrare și ieșire) un pasaj mai natural și mai confortabil pentru persoanele care folosesc scaune cu rotile sau cu orice altă defecțiune, precum și pentru obiecte voluminoase între cele două zone aeroportuare (zonele de securitate restrânse și zonele de securitate inferioare).

Coridoarele one-way din Toran pot fi instalate și în fațade exterioare, deoarece sunt rezistente la vânt.

Activarea sistemului prin intermediul motoarelor asincrone permite fiabilitatea și buna funcționare a coridoarelor cu sens unic. Pe de altă parte, trebuie subliniat faptul că coridorul Toran poate fi conectat la orice sistem de control sau supraveghere externă, indiferent dacă acesta este local sau îndepărtat, datorită diverselor posibilități de comunicare și integrare.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că coridoarele unidirecționale Manusa, vorbind în termeni de energie, sunt eficiente, ceea ce înseamnă că, la fel ca restul produselor Manusa, aceste coridoare sunt ecologice.

Accesoriile de securitate și control pot fi instalate și în coridoare cu sens unic, pentru a facilita un control adecvat în punctele unde este necesar. De asemenea, coridoarele cu sens unic pot fi instalate în alte clădiri publice care necesită securitate sporită.

Creșterea securității aeroporturilor și a altor infrastructuri de transport de călători: coridoare cu sens unic